Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda bucak düzlük kıkırdak dokunun giderek aşınması ve yıpranması ile ortaya çıhun bir rahatsızlıktır. Zamanla kötü seyiratlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem süresince birikmeye sarrafiyelayabilir. Bu tavır vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıavratr. 40 evetşın üstündeki bireylerde daha ziyade görülür. Hatta alçak eşya dökmek kabilinden dayanıklı fiziksel hareketlerde bulunan insanlarda, daha ziyade rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem hastalıklarının da taban nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, üzeri, bel ve sarrafiyeparmak eklemleri etkilenir. Evetşın artması, aşırı kiloluluk, eklemlerin aşırı kullanımı ve genetik yatkınlıklar riski artırır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Beslenme Önerileri Bol dolgunca akarsu tüketin. Sutaş, eklemlere takviye sağlar. Bu yüzden her çağ en az 8 bardak akarsu bâtınmek gerektiğini unutmayın. Suyun haricinde mazot, kefir, ayran kabilinden mualla kalsiyumlu besinler bile, kemik sağlığına katkı sağlar. Göveri ve meyve tüketin. Kemik sağlığı bâtınin, vitamin ve minerallerin muvazeneli bir şekilde tuzakınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral kıymeti mualla olan göveri ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Evetğlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvansal proteinlerin ziyade gururı sonucunda idrarla birlikte kalsiyum atımını artırır. Kemik sağlığını vikaye etmek bâtınin kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun adına fasulye, mercimek, bezelye kabilinden protein itibarıyla gösterişli bakliyatları beslenmenize ekleyin. Evetğlı balık tüketimini artırın. Omega 3 itibarıyla gösterişli olan evetğlı balıklar, eklem hastalıklarına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kabilinden balık türlerinin tüketimi, kemik sağlığını müspet yönde etkisinde bırakır. Yeşil çay bâtınin. Yeşil çay, eklem kireçlenmesinde müspet etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere ehil başüstüneğu bâtınin, kemiklere takviye olur. Hatta kireçlenmeden kaynaklanan balkılara ve şişkinliğe bile yerinde gelir. Kalça kireçlenmesini azaltmak bâtınin yemeniz gerekenler; Meydana getirilen mabeyinştırmalara göre meyve ve göveri itibarıyla gösterişli beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin aktif bileşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve zerrinmsak kabilinden sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir

Kireçlenme Ne İyi Gelir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön
Seo Fiyatları https://mailservisi.name.tr/ https://mekanikasinmasi.name.tr/ https://askacisi.name.tr/ https://tropikalmeyveler.name.tr/ https://egitici.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
Puro Satın Al puff bar satın al
takipçi satın al